Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tekdüze testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik etüt geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en amelî bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni ile ait kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Mono blok beden gestaltsı posta sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden global satış olarak süflida vaziyet vadi illere özen vermekteyiz.

Başarılı bir boşaltma maksatı, deprem, yığın ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Merdivenler tahliyeyi esenlayacağı gibi aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin de alışverişini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni bedel tespit aşamasında firmalara gereğince değmeseleimler kabil. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine benzeyen olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yaraşıklı ve kaliteli projeler sebebiyle ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön tam bucak aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin elan çabuk uygulanmasını esenlayabilir. Düzenınacak önlemler sayesinde kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın çıkış yangın kapısı kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine sargılı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page